Tvättrobotar för fjäderfästall

ProCleaner P200

ProCleaner P200

Kraftfull och solid tvättrobot för bland annat kycklinghus

ProCleaner P200 är en revolution i tvätt av till exempel kycklinghus. För första gången finns det nu en kraftfull och solid tvättrobot på marknaden som kan underlätta hård manuell tvätt. Tvättroboten är inriktad på tvätt av tak, gavlar och väggar.

Den dynamiska, skiftande tvättvinkeln säkerställer att den kommer runt barriärer och hinder och den inbyggda buffertanken garanterar ett optimalt tvättflöde.

ProCleaner P200 är byggd som en påhängskonstruktion som körs ut, varefter tvättroboten automatiskt rengör väggar och tak och genom en specialutvecklad slangrulle själv kör tillbaka.

ProCleaner P200 är byggd av starkt galvaniserat och rostfritt stål, och den robusta ramen med solida hjul är konstruerad för hårda tvättuppdrag.

Specifikationer

Vattenstråle med 12 meters räckvidd

Med det specialutvecklade munstycket kan ProCleaner P200 tvätta effektivt på upp till 12 meters avstånd och i 360 grader så både tak, gavlar, väggar och golv blir tvättade.

Slanglängd 130 meter

Med en slanglängd på upp till 130 meter kan ProCleaner P200 användas i till exempel långa kycklinghus.

Hastighetsreglering och dynamisk tvättvinkel

Inställning av hastighet och tvättvinklar säkerställer att ProCleaner P200 kan programmeras för den mest effektiva tvättningen av tak, väggar och gavlar i varje ladugård.

Pekskärm för enkel justering

Den inbyggda pekskärmen gör ProCleaner P200 lätt att använda och justera för att passa de flesta öppna hustyper.

Buffertank och automatisk slangrulle

Den inbyggda buffertanken på 400 liter garanterar optimalt flöde, och den automatiska slangrullen betyder att du inte behöver titta på din tvättrobot förrän den är klar med det hårda arbetet.