Lådtvättar

I vår ProCleaner X-serie hittar du de ultimata tvättmaskinerna för grisstall. Kraftfulla, pålitliga och flexibla.

BoxCleaner X300

BoxCleaner X100

BoxCleaner X300

Effektiv tvätt av industrilådor och förbättring av arbetsmiljön

BoxCleaner X300 har utvecklats för att ta bort manuell tvätt av industrilådor. Daglig manuell tvätt är långsam och en tung börda för kroppen, varför vi nu erbjuder automatisering av tvättprocessen som är kompatibel – även om ekonomin är ansluten.

Washpower BoxCleaner X300 är baserat på ett speciellt utvecklat tvättsystem som inte beror på hur många munstycken som körs samtidigt. Det minimerar kraven från högtryckspumpen och sparar ström. Munstyckena flyttas runt lådorna, vilket garanterar en begränsad vattenförbrukning.

Om tvättning av lådorna är en del av ditt produktionsflöde är BoxCleaner X300 från Washpower säkerligen en stor hjälp. Maskinen ser till att du sparar både tid och resurser och säkerställer en bättre arbetsmiljö.

Tekniska specifikationer

 

Produktnamn : BoxCleaner X300
Lådstorlek : 500-1100 liter
Strömförsörjning : 400V/16A
Vattenförbrukning : 26 l/min
Vattentryck : 100-180 bar
Material : Galvaniserat/rostfritt stål
Tvättkapacitet : 20-40 lådor/tim

 

Specifikationer

Mångsidig lådtvätt

Washpower BoxCleaner X300 rengör de flesta plastlådor som används i branschen. Lådtvätten har testats på allt från lådor till pälsindustrin, fiskerinäringen, avfallshantering och potatislådor.

Enkel hantering

Maskinens styrprogram säkerställer en jämn tvättcykel av lådorna och förhindrar risken för anhopning av lådor i maskinen. Så snart den tvättade lådan tagits undan, sätter maskinen själv igång tvätt av en ny låda. Tvättprogrammet säkerställer ett smidigt flöde av lådor och tvättprocessen är automatiseras. Så när en ny låda sätts in för tvätt, körs den rengjorda lådan automatiskt ut.

Maskinen gör allt arbete

Tvättmaskinen är utformad så att de smutsiga lådorna sätts på ett band med en truck. Därefter öppnas dörrarna automatiskt till tvättzonen och lådan går in för tvätt. Lådan höjs sedan för att rengöra kanterna.

Fasta material

Boxrengöraren är solitt konstruerad av bra material som säkerställer stabil drift och lång hållbarhet, inklusive den kraftiga plastkedjan, med rostfria naglar som leder lådorna genom maskinen.

Tillval

Varmt vatten och tvål

Vid särskilt svår rengöring är det möjligt att tillsätta både varmt vatten och/eller tvål.

Effektiv och mycket flexibel släpvagnslösning

Om dina tvättbehov är spridda över flera platser, kan släpvagnslösningen vara precis rätt för dig. Släpvagnen kan monteras efter behov med en inbyggd högtryckspump och kompressor.

Desinfektion med ånga

Efter tvättning är det möjligt att desinficera lådorna. Desinfektion sker via befintliga munstycken på tvättarmen. Dessutom finns det möjlighet att extrahera ångan för desinfektion.

Specialanpassning

Vi erbjuder också anpassningar. Till exempel anpassad storlek och längd av in- och utloppsbanden, eller helt utan transportband.

BoxCleaner X100

Lådtvätt för plast- och trälådor som används av t ex potatis- och grönsaksodlare samt inom fisknäringen.